Monday, July 11, 2011

NERRY MANAF




Rasanya dah lama betul tak buat chocolate chip orange cupcakes ni. Mungkin ramai yang dah lupa, so saya upload gambarnya. Cupcake ini kaya rasa oren selain bau oren yang semerbak. Istimewanya bila dimakan rasa coklat bercampur dengan rasa oren.. sungguh sedap sekali. Antara yang suka cupcake ini ialah sahabat yang sudah lama saya kenal, Narimah.

Kepada yang nak mencuba, resepinya pernah saya upload tak lama dulu. Cubalah, memang berbaloi.

2 comments:

  1. best best tapi aku malas buat kak... tqqqq

    ReplyDelete
  2. btw best nick name aku tu.. terkojut bapak aku dengar hhehhhee

    ReplyDelete