Thursday, April 4, 2013

DULU KECIL SEKARANG BESAR


Assalamualaikum

2008 berjumpa penyanyi lagu Kepadamu Ku Bersujud ini di Studio B untuk rancangan Malaysia Hari Ini. Masa tu dia datang untuk promote album pertama.  2013 berjumpa lagi juga di Studio B, hadir untuk rancangan Wanita Hari Ini untuk promosi album terbaru pulak. 

Banyak perubahan.  Dulu anak-anak sekarang sudah dewasa dan handsome lagi.

Afgan akan melanjutkan pelajaran di Malaysia dalam bidang Pemasaran.  Katanya penting untuk dia memulakan perniagaan sendiri nanti.  Lepas tamat pembelajaran di sini, dengar ceritanya dia akan ke luar negara pula menajamkan ilmu muzik.  Selamat berjayalah!

Album baru Afgan sudahpun  berada di pasaran.  Yang minat boleh lah grab sekarang.  Dengar cerita bagus-bagus juga lagu-lagunya.


Me and Afgan.  Macam ibu dan anak kan.... 

Sampai sini dulu.  Banyak sangat benda yang hendak dibuat waktu malam dengan masa yang sangat terhad ini.

Jumpa lagi Precious semua!

8 comments:

  1. Handsome orangnya. Lagu2nya pun sedap didengar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kategori comel handsome dia ni kakcik..

      Delete
  2. lesung pipit dia yg takleh tahan tu, mcm anak sulung akak jer hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak Queeenieeee... lesung pipit tu kecacatan yang comey tau.... tak sabar nak tunggu my precious son besar macam tu..

      Delete
  3. Assalamualaikum kak..lagu2 nye pun sdp di degar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sheila.. yup.. boleh kata sume bes bes..

      Delete
  4. Replies
    1. yer cik kesuma.. tak silap lagi... encem kan...

      Delete